Zaradi nenehnega prilagajanja moderni arhitekturi, lahko s profili SCHUCO izdelamo različna balkonska vrata, ki so klasična ali z ALU pohodnim pragom, ki omogoča prehod osebam z omejenimi sposobnostmi gibanja. Izboljšana je statičnost pri večjih balkonskih stenah, imamo veliko možnosti dodatnih ojačitev, ki prepričujejo vibriranje večjih sten.

PVC balkonska vrata zagotavljajo prosti dostop do balkona, terase ali vrta. Prepuščajo veliko svetlobe in imajo pomembno vlogo pri oblikovanju in načrtovanju notranjega prostora. V ponudbi so tudi balkonska vrata z možnostjo odpiranja vrat navzven, po naročilu pa vam lahko vgradimo tudi ključavnico.

V sledenju trenda lahko naročite tudi terasna vrata kot so: PKS (drsno nagibna balkonska vrata), HS (dvižno drsna balkonska vrata)

PVC balkonska vrata Balkonska vrata

V podjetju MONTIS izdelujemo tudi HS stene, s katerimi lahko odpremo veliki del hiše in s tem omogočimo prijetno bivanje v poletnem času, pozimi pa prijeten pogled iz tople hiše.

PVC balkonska vrata z ALU pohodnim pragom
PVC balkonska vrata z ALU pohodnim pragom

 

PVC balkonska vrata po meri

Čeprav balkonska vrata včasih niso ravno element, ki bi mu posvetili veliko pozornosti, je pred nakupom priporočljivo opraviti tehten premislek – predvsem o njihovem izgledu ter funkciji, saj gre v tem primeru za dolgoročno investicijo. Z njihovo pravilno izbiro lahko v svoj dom vnesete svežino ter obilico svetlobe, hkrati pa poskrbite tudi za varnost ter varčevanje z energijo.

Balkonska vrata imajo namreč pomembno vlogo. Poleg tega, da omogočajo prehod iz notranjih v zunanje prostore, omogočajo vzdrževanje redne temperature v stanovanju, pripomorejo pa tudi k splošni varnosti objekta (sploh, če se vaš balkon nahaja na nižji višini, kjer bi lahko morebitnim nepridipravom omogočal vstop). Prav tako zaklenjena vrata, ki vodijo do balkona, onemogočajo nenadzorovan izstop, kar je velikega pomena, če imate majhne otroke. Seveda pa ne nazadnje pripomorejo k končnemu izgledu vašega stanovanja, zato izberite takšna, ki vam bodo všeč.

PVC balkonska vrata so opremljena s sodobno zasnovo, ki poskrbi za energetsko, varnostno ter estetsko dovršeno domovanje. Sestavljena so iz okvirja, večslojnega stekla ter kakovostnega tesnila. Okvir vam lahko po želji tudi obarvamo (standardna barva pa je bela). Ker PVC balkonska vrata slabo prevajajo toploto, bodo v vašem domu odlično opravljala nalogo toplotne izolativnosti. Energetska učinkovitost je ključna prednost tovrstnih vrat, saj dandanes varčevanje z energenti ter zmanjšanje izpuhov ogljikovega dioksida v okolje, postajajo svetovni trend. PVC balkonska vrata izpolnjujejo tudi visoke standarde zvočne izolativnosti, kar je odlično, če živite na gosto poseljenem mestu, kjer je veliko prometa.

Vrata (pa tudi okna) iz PVC materialov skorajda ne potrebujejo vzdrževanja. Občasno jih je potrebno le očistiti, saj bodo tako veliko lepše izgledala. Kadar čistite steklo, preprosto obrišite še okvirje.

V našem podjetju so izdelana v skladu z visokimi okoljskimi normami, popolnoma po vaših merah. Če se boste odločili za vgradnjo PVC oken in vrat, ne pozabite na redno prezračevanje prostorov.

PVC balkonska vrata
4.33 (86.67%) 6 votes